Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A megrendelése azonnal beérkezik hozzánk és elkezdjük feldolgozni, erről kap is egy visszaigazoló e-mailt.

1 munkanapos szállítási határidővel dolgozunk.
Ha rendelését 14:00 előtt adta le úgy szinte biztos, hogy másnap már meg is kaphatja.

A kiszállítás postai úton történik a FÁMA vagy a GLS futárszolgálat segítségével, amiről a futárszolgálat értesít a megadott e-mail címen vagy ha kéri akkor SMS-ben.

A megrendelését maximálisan DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben kapja meg, mely csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. Az adatait bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget).

A feladó neve minden esetben: Herbal Trafik s.r.o..

Fizetési lehetőség

  • Utánvétel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni illetve mostantól már lehetőség van bankkártyával is fizetni nála)
  • Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

  Nap19 Kft. - Szigetelőanyagok forgalmazása


Szállítás módja 0 - 50.000 Ft-ig 50.001 Ft felett
     
Házhozszállítás 1.350Ft  ingyenes
     
     
     
GLS Házhozszállítás 1550 Ft ingyenes
     

Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (FÁMA FUTÁR) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A Fáma Futár E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni.  A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

GLS Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a GLS a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A GLS E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés akkor a csomagját visszakézbesítik az irodánk címére.