Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD KÁVÉ - 1 DOBOZ

1.590 Ft
Menny.:db
Az erős kávéaroma hozza a kávézás ízélményét.
10
Gyártó: NIOO
Vonalkód: 6970080657842
Szállítási díj: 1.620 Ft
Várható szállítás: 2023. október 06.

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD KÁVÉ - 1 DOBOZ

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna a magas nikotintartalmú cigarettáktól való függősségétől? Akkor a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek az új generációs hnb technológiával készült termékcsaládját, mely jelenleg 6 ízben érhető el.

Amit a Genmist Coffee hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A Genmist Kávé termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános cigaretták. A Genmist Kávé ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nincs egyáltalán égési termék. Nikotin tartalmú de dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal sokkal egészségesebbek mint az általános cigik. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és bármikor kedvére szívhatja azokat. A Genmist alacsony nikotin tartalmú de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigarettákat szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Kávé hevítőrúd abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalommal bíró de dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

A Genmist Coffee hevítőrúd a következő összetevőket tartalmazza:

Kinek való a Kávé hevítőpálcika termék?

A Genmist cég által készített Coffee, erőteljesebb és karakteresebb kávé ízhatású termék azoknak a fanatikus 18 év feletti férfiaknak és nőknek való, akik a kávés ízhatást kedvelik. Ez a kimondottan alacsony nikotin tartalmú de dohánytól mentes termék kifejezetten közel áll ízben a korábban már megszokott és forgalmazott dohánnyal töltött kávés cigarettákhoz, melyet korábban trafikokban vásárolt meg. A készítmény kimondottan kellemes élményt adhat a kávézás élményt kedvelők számára. A Genmist Coffee, kávés ízhatással bíró hevítőrudak segítségével, Ön újra és újra, reggeltől estig, estétől reggelig átélheti a klasszikus, erős hatású kávés dohányzás élményét a káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Coffee hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Kávé termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Kávé hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Coffee, kávés ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása végtelenül egyszerű. Nincs egyéb dolga, mint az Ön kezében lévő hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján behelyeznie a heet-rudat. Nagy általánosságban ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a dobozból, és belehelyezi az Ön kezében lévő hnb készülékbe, majd a hevítőt a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezt követően a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a bele helyezett hevítőrudat, adott esetben a Genmist Kávé, kávés ízesítésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Amikor a készülék rezeg, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Mindenképp érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék tisztán tartásával kapcsolatban. Ezt figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Kávé hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genmist Kávé hevítőrúd előnyei:

  • Nem cigaretta,
  • Kellemes kávés ízhatás
  • Alacsony mennyiségben tartalmaz nikotint,
  • Nincsen benne egyáltalán dohány,
  • Kátránymentes,
  • Egészségesebb a hagyományos ciginél,
  • Ha leszokás a cél, akkor egy kiváló alternatíva lehet,
  • Nem fogja füsttel zavarni a körülötted lévőket.
  • Nincs kellemetlen büdös szaga

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.40
10 értékelés
(6)
(2)
(2)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 10. 02.
Ízre kellemes, érezhető kávé ízzel.
Elveszi a nicotin éhséget. Igazán könnyen szívható.
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 20.
Ez a kedvencem.
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 06.
Egész jó, bár a kávés íz eléggé 'műanyag'. Teljesen szívható, bár én a Classic vagy a Lightot jobban ajánlom.
|
2022. 09. 14.
|
2022. 07. 18.
Ez ízlésemnek nem hozta inkább túl pörkölt kávé jött át ízben
|
2022. 07. 16.
Enyhe kave, inkább odaegett kávés iz
|
2022. 03. 25.
Ennél jobb kávés hevítőrudat még nem szívtam
|
Igazolt vásárlás
2021. 07. 15.
Sokkal könnyedebb, krémesebb. Az illata isteni, és hiába kávés nem lehet tőle besokallni. Nekem hatalmas kedvencem lett.
|
2021. 05. 09.
Na megkönnyebbülés volt a genmist Coffee számomra, próbáltam már több kávét, de ez a legjobb.
|
2021. 04. 10.
Ez a tuti Genmist kávés hevítőrúd ami a piacon jelenleg elérhető. Jó hogy nem ég rá a hevítőre a cucc. Már a doboz kibontásánál éreztem hogy ez más mint a többi kávés. Illatban is kellemesebb volt és hát ízben is verhetetlen.

Paraméterek

Ízesítés Kávé
Mentol tartalom Nem tartalmaz mentolt
Nikotin tartalom Tartalmaz nikotint

Csatolt dokumentumok