Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NIOO NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD LIGHT - 1 DOBOZ

1.590 Ft
Könnyű eredeti illat, friss ízélmény, lágyabb de klasszikus ízhatás.
5
Gyártó: NIOO
Vonalkód: 6970080657736

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD LIGHT - 1 DOBOZ

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna az általános dohánytól való függősségétől? Akkor most a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek a legújabb generációs hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 6 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a Genmist Light termékről tudni érdemes.

A Genmist Light hevítőrúd egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános dohányboltokban kapható cigaretták. A Genmist Light ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nem keletkezik egyáltalán égési termék. A Genmist Haet Stick alacsony nikotin tartalmú de minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal lényegesen egészségesebbek mint a dohánykoncesszióval ellátott trafikokban megvásárolható általános cigaretták. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy kiváló hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és élvezheti a Genmist termékcsalád Light elnevezésű termékét. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigiket szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Light Herbal heat stick abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

Kinek való a Genmist Light Herbal Stick termék?

A Genmist által kifejlesztett Light ízhatású termék azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik a klasszikus dohány ízt szeretnék pótolni, viszont abból a kicsit lágyabb, kellemesebb és gyengédebb ízt keresik. Ez a nikotinos de dohánymentes termék igazán közel áll ízben a rendes Light megnevezéssel ellátott klasszikus dohányízekhez és erősségében is hasonlíthat azokra. Kellően karakteres de mégis könnyed ízhatást biztosít a használója számára. A Light hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Light heat  Stick a következő összetevőket tartalmazza:
 

A Genmist Light hevítőrudak mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist Heat Stick hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Light hevítőrúd termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Light Herbal Heat Stick hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Light, klasszikus dohány ízesítéssel ellátott hevítőrúdak alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a herbal stick rudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő hevítőrudat, adott esetben a Genmist lájt a dohányra emlékeztető Light  elnevezésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Light hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genminst Light hevítőrúd előnyei:

  • Nem általános cigaretta, de mégis hasonlít a ligh elnevezésű cigikre
  • Nincs mentolos ízhatás
  • Alacsony nikotin tartalom,
  • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
  • Kátránytól mentes,
  • Kevésbé lehet káros az egészségére,
  • Leszokásban is segítsége nyújthat,
  • Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.
  • Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.60
5 értékelés
(4)
(0)
(1)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 06.
Eddigi kedvenc dohánymentes nikotinos hevítőrúd amit próbáltam. Classicnál pont egy kicsit kevesebb útóíz, bőszívvel ajánlom!
|
2022. 12. 20.
Nekem ez annyira nem jött be, de van ennél sokkal rosszabb termék is.
|
2022. 06. 07.
Nagyon elégedett vagyok, ezért újabb rendelést adtam fel egy másik féleségre.
A legjobb a genmist-ben, hogy nem dohány van benne!
|
2021. 08. 30.
A kedvencem!
|
2021. 05. 09.
Nem voltam soha nagy dohányos, de mióta divatba jött az Iqos, azóta újra rákaptam a dologra. Próbáltam a heets termékeket is már, de nekem azok kaparták a torkom. A klasszikus ízeket kedvelem, ezért is kerestem olyat mint a genmmist light vagy a genmist classic. Mind a kettőt előszeretettel vásárolom itt, és elégedett vagyok. Ez olyan mint a marbi light.

Csatolt dokumentumok