Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD MENTOL - 1 DOBOZ

1.590 Ft
Friss menta aroma, hűvös érzetet kölcsönöz a torkának, íze hasonló a hagyományos mentolos cigihez.
8
Gyártó: NIOO
Vonalkód: 6970080652076

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD MENTOL - 1 DOBOZ

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna a magas nikotintartalmú cigarettáktól való függősségétől? Akkor a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek az új generációs hnb technológiával készült termékcsaládját, mely jelenleg 6 ízben érhető el.

Amit a Genmist Menthol hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A Genmist Menthol termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános cigaretták. A Genmist Mentol ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nincs egyáltalán égési termék. Nikotin tartalmú de dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal sokkal egészségesebbek mint az általános cigik. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és bármikor kedvére szívhatja azokat. A Genmist alacsony nikotin tartalmú de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigarettákat szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Mentol hevítőrúd abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalommal bíró de dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

A Genmist Menthol hevítőrúd a következő összetevőket tartalmazza:

Kinek való a Genmist Mentol hevítőpálcika termék?

A Genmist cég által készített Menthol, erőteljesebb és karakteresebb mentolos ízhatású termék azoknak a fanatikus 18 év feletti férfiaknak és nőknek való, akik az erőteljesebb mentolos ízhatást kedvelték, de már jó ideje le kellett mondaniuk arról, amióta Európa szerte felfüggesztették a mentolos cigik értékesítését. Ez a kimondottan alacsony nikotin tartalmú de dohánytól mentes termék kifejezetten közel áll ízben a korábban már megszokott és forgalmazott dohánnyal töltött mentolos cigarettákhoz, melyet korábban trafikokban vásárolt meg. A készítmény különösen intenzív hűsítő hatást biztosít minden felhasználó számára. A Genmist Mentol, mentolos ízhatással bíró hevítőrudak segítségével, Ön újra és újra, reggeltől estig, estétől reggelig átélheti a klasszikus, erős hatású mentolos dohányzás élményét a káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Menthol hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Mentol termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Mentol hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Menthol, mentolos ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása végtelenül egyszerű. Nincs egyéb dolga, mint az Ön kezében lévő hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján behelyeznie a heet-rudat. Nagy általánosságban ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a dobozból, és belehelyezi az Ön kezében lévő hnb készülékbe, majd a hevítőt a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezt követően a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a bele helyezett hevítőrudat, adott esetben a Genmist Menthol, mentolos ízesítésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Amikor a készülék rezeg, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Mindenképp érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék tisztán tartásával kapcsolatban. Ezt figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Mentol hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genmist Mentol hevítőrúd előnyei:

  • Nem cigaretta,
  • Kellemes mentolos ízhatás
  • Alacsony mennyiségben tartalmaz nikotint,
  • Nincsen benne egyáltalán dohány,
  • Kátránymentes,
  • Egészségesebb a hagyományos ciginél,
  • Ha leszokás a cél, akkor egy kiváló alternatíva lehet,
  • Nem fogja füsttel zavarni a körülötted lévőket.
  • Nincs kellemetlen büdös szaga

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.38
8 értékelés
(5)
(1)
(2)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 01. 23.
Nagyon mentolos, annak ajánlom,aki szereti lefagyasztani a legcsovet is
|
2022. 12. 28.
Fura íze van. Mentolosnak mentolos, de az utóíze elég rossz
|
Igazolt vásárlás
2022. 12. 28.
Nagyon kellemes mentolos íz, csak ajánlani tudom.
|
2022. 09. 08.
Nagyon érződik rajta a gyógynövény, kaparja a torkomat.
|
2021. 05. 09.
Próbáltam több féle mentolos terméket, alapból sok termékben van mentol, de pl a ccobato termékek nekem nem ízlettek, hiába a nagy reklám mögötte, mert gagyi. A genmist és a tqs mentol a legjobb számomra.
|
2021. 04. 10.
Eddig a turkiz heets terméket használtam hosszú időn át, de most hogy kipróbáltam a Genmist Mint terméket, úgy tűnik váltok erre. Pont annyira mentolos amennyire kell, és nem túl tolakodó!
|
2021. 04. 09.
Ez egy igazán kellemes mentolos ízhatású termék. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Most vettem az előbb személyesen, és szuper!!! Veri az Unicco és a CCobato termékeket egyértelműen,
|
2021. 03. 24.
Kellemes ízhatás, bátran ajánlom mindenkinek.

Csatolt dokumentumok