Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NIOO NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD CLASSIC - 1 DOBOZ

1.590 Ft
A puha és testes aroma az élményt az igazi cigarettához hasonlítja.
10
Gyártó: NIOO
Vonalkód: 6970080657729

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD ORIGINAL - 1 DOBOZ

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna az általános dohánytól való függősségétől? Akkor most a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek a legújabb generációs hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 6 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a Genmist Original hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A Genmist Original termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános dohányboltokban kapható cigaretták. A Genmist Original ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nem keletkezik egyáltalán égési termék. A Genmist hevítőrúd alacsony nikotin tartalmú de minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal lényegesen egészségesebbek mint a dohánykoncesszióval ellátott trafikokban megvásárolható általános cigaretták. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy kiváló hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és élvezheti a Genmist termékcsalád Original elnevezésű termékét. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigiket szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Original heet stick abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

Kinek való a Genmist Original termék?

A Genmist által kifejlesztett Original ízhatású termék azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik a klasszikus dohány ízt szeretnék pótolni. Ez a nikotinos de dohánymentes termék igazán közel áll ízben a rendes, klasszikus dohányízéhez. Kellően karakteres és erős ízhatást biztosít a használója számára. Az Origonal hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Original a következő összetevőket tartalmazza:
 

A Genmist Original hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:
A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Original termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Original hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Originalt, klasszikus dohány ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a Genmist klasszikus dohányra emlékeztető Original elnevezésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Original hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:
1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genminst Original hevítőrúd előnyei:

  • Nem általános cigaretta,
  • Nincs mentolos ízhatás
  • Alacsony nikotin tartalom,
  • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
  • Kátránytól mentes,
  • Kevésbé lehet káros az egészségére,
  • Leszokásban is segítsége nyújthat,
  • Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.
  • Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.70
10 értékelés
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 03. 09.
Nekem sajnos gyenge, de alapvetően ízre nem rossz. Viszont szuper az oldal! Mindenről pontos e mail értesítés érkezett és gyors volt a szállitás! Ajánlom!
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 26.
Tökéletes!Kár hogy megint nem kapható.
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 06.
Az egyik legjobb dohánymentes nikotinos hevítőrúd. Íze elöször fura a dohányosok után, de két szál után már meg is tetszett! Ajánlom!
|
2023. 01. 09.
A férjemnek rendeltem, neki bejött az íze.
|
2022. 12. 20.
Aki szereti a klasszikus ízt ízesítés nélkül és kevéabé vágyik erős dohány ízre annak tökéletes.
|
2022. 07. 16.
Nagyon hasonlit a klasszikus dohányra ,de nagyon jó ,hogy kevés benne a nikotin ,én előtte fehét multit szivtam.
|
2022. 03. 25.
Klasszikus ízt kedvelő házaspár vagyunk. Az összes ízesítés mentes terméket kipróbáltuk már, de a Genmist Original nyert.
|
2021. 05. 09.
Régen kék multis voltam, de most már genmist classic lettem. ez tökéletesen helyettesíti a korábbi cigimet.
|
2021. 04. 22.
Én már több helyről is rendeltem több féle terméket. Először a CCobato nikotin mentes hevítőrudakat próbáltam ki, de azok nem voltak jók ízben, szinte mindegyik ccobato termék mentolos volt, utána gondoltam kipróbálom az unicco nikotinos hevítőrudakat, de ízben azok sem voltak megfelelőek. Ekkor találtam meg itt az oldalon a Genmist nikotinos de dohánymentes hevítőrudakat. Ezek nagyon jók, a kiszállítás meg szinte azonnali volt. Köszönöm, elégedett vagyok.
|
2021. 04. 10.
Szerintem a Genmist Classic heets utánzat a legjobban hasonlító termék a klasszikus cigire.

Csatolt dokumentumok