Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEABAL ŐSZIBARACK ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVíTŐRÚD - 1 DOBOZ

1.140 Ft

Egy igazi nyári ízkedven az őszibarack. Zamatos és frissítő ízzel kápráztatja el a használóját. Heabal Peach egy igazi különlegesség.

Alkalmazása hőfokszabályozóval ellátott készülékkel a legideálisabb, így elkerülhető az elpattintott aromagolyóból származó folyadék ráégése a hevítő pengére. Kérjük ezt vegye figyelembe a vásárláskor. Nem megfelelő készülék esetén a készülék rongálódhat. Ezért felelősséget nem vállalunk.

2
Gyártó: HEABAL
Vonalkód: 6970403220555

Leírás

HEABAL PEACH ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Jó ideje Ön is azon gondolkozik, hogy a hagyományos cigarettát le kellene váltani valami másra? Próbálkozott már a jelenleg dohányüzletekben kapható és elérhető Heets termékekkel, de egyenlőre nem találta meg bennük a megfelelő ízvilágot? Kedveli a gyümölcsösebb és mentolosabb ízeket? Akkor azt hiszem, hogy az egyik legjobb termékcsaládnál jár jelenleg. A Heabal termékcsalád egyedülálló a hevítőrudak világában. Jelenleg nem kevesebb mint 12 féle különlegesebbnél különlegesebb ízt hozott el most a magyarországi vásárlók elé. A Heabal hevítőrudak mindegyike nikotin és dohánymentes, ezáltal akár a nikoton akár a dohányfüggősségétől is egy pillanat alatt megszabadulhat.

A Heabal Őszibarack hevítőrúdjai egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános trafikokban kapható cigaretták. A Heabal Őszibarack, őszibarackos ízesítésű nikotin mentes és dohánymentes termékei nem füstölnek a hagyományos módon, és nem keletkezik alkalmazása során egyáltalán égési termék és hamu sem. A Heabal hevítőrúd nulla nikotin nikotin tartalmú és minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek is egyben, ezáltal sokkal egészségesebbek lehetnek mint a dohánykoncessziós boltokban megvehető normál cigik. A Heabal Herbal Stick termékeket meggyújtani sem kell soha. Lényegében csak egy kiváló hevítő készülékre van szüksége, mely segítségével bárhol és bármikor a napszaktól függetlenül kedvére szívhatja és élvezheti a Heabal termékcsalád Őszibarack elnevezésű termékét. A Heabal nikotintól mentes és dohánymentes termékek akkor is kiváló választás lehet, ha már jó ideje szeretne megszabadulni a klasszikus dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne többször a közösségi élete középpontja lenni, de nem azáltal, hogy a barátai, rokonai arról beszélnek a háta mögött, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt a sok hagyományos cigi elszívása miatt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen megtalált egy kiváló alternatívát az egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró hagyományos cigiket szívja el  kartonszámra. Nagy segítséget nyújthat a Heabal Őszibarack heet stick abban is ha Ön már jó ideje gondolkozik azon hogy leszokjon, de még egyenlőre sikertelen volt minden korábbi kísérlete. A Heabal 0 nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

Hogyan tudom előhozni a Heabal hevítőrúd Őszibarackos ízét?

A Heabal Peach hevítőrúd Őszibarack ízét egy egyszerű pattintással hozhatod elő, és ezt követően élvezheted is a termék karakteres ízélményét. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Heabal hevítőrudat kézbe kell venni, és egyszerűen a hevítő készülékbe kell helyezni annak pontos rendje és módja szerint mint ahogy a hevítőkészülék termékleírásában ez szerepel. Akár a behelyezés előtt de akár közvetlenül utána is előhozható a kellemes enyhén mentolos Őszibarackos ízvilág, úgy hogy a szűrőben lévő aromagolyót elpattintja egy könnyed mozdulattal. Amennyiben Ön nem az első perctől kezdve szeretné élvezni a Heabal hevítőrúd Őszibarackos ízét, úgy várhat is vele addig ameddig csak szeretne, akár a termék elszívásának közepén is nekikezdhet a folyamatnak és egy enyhe erőkifejtést követően pattinthatja el két ujjával az aroma golyót, mely egy enyhe mentolt és egy kellemes Őszibarackos ízt szabadít majd fel. Ez után nincs is más dolga, mint élvezni az Őszibarack-mentolos ízhatást. Amikor a készüléke jelez, hogy a folyamatnak vége van, nincs más dolga, mint a hevítőkészülék leírásában szereplő módon könnyen és egyszerűen eltávolítani a hevítőrudat. A Heabal Őszibarack ízesítésű hevítőrudak mindegyike nikotinmentes és dohánymentesek. Ezáltal kiváló alternatívája lehet a dohányzás és a nikotin tartalmú termékek heets-ek lecserélésére, leváltására.

A Heabal Peach ízesítéssel ellátott termékek használata igen egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak szerint beletenni a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat behelyezi a készülékbe, majd elindítja azt. Ezt követően a hevítő készülék a megfelelő hőmérsékletre hevíti a bele helyezett hevítőrúd terméket, adott esetben a Heabal Peach, őszibarackos ízesítésű terméket, és elkezdi szívni azt. Amikor a készülék rezeg, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a készülékből a már elhasználódott hevítőrudat. Érdemes odafigyelni arra, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék tisztításával kapcsolatosan. Ezt figyelmesen oldassa el és tartsa be azt.

Kinek való a Heabal Őszibarack termék?

A Teagar által kifejlesztett Heabal termékcsalád Őszibarackos aromagolyókkal ellátott nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúdjai azoknak a 18 életév feletti férfiaknak és nőknek is ajánlott, akik az általános dohány íz mellett szeretnének egy kis gyümölcsös ízhatást is érezni egy csipet mentollal. Ez a nikotin és dohánymentes készítmény igazán közel áll ízben a rendes, hagyományos dohányízéhez de emellett még egy kellemes Őszibarack-mentolos aromagolyó is közrejátszik abban hogy még kellemesebb ízélményt kaphasson. Kellően karakteres és erős ízhatást biztosít a használója számára. Az Őszibarack hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen gyümölcsös ízzel kombinálva.

Milyen tea az alapja a Heabal nikoton és dohánymentes hevítőrudaknak?

A Heabal Peach alapanyaga elsősorban fekete tea levelekből készülnek. Íze nagyban hasonlíthat a klasszikus dohány ízére is. Amennyiben Ön nem pattintja el a szűrőben található aromagolyót, úgy Ön a klasszikus dohányhoz hasonló ízeket érezhet de nikotintól és dohánytól mentesen. Ráadásul mindezt úgy teheti meg, hogy kátránytól, formaldehidtől mentesek a termékek. A dohányfüggőségét könnyedén lecserélheti a Heabal Peach hevítőrudakra. A dohányzással ellentétben a gyógynövényes hevítőrudak előnye hogy nincs kellemetlen erős szag, nincs rossz lehelet, nincs erős és kellemetlen ruha szag, haj szag, bőr szag... ezeken felül még számtalan előnye is lehet ha nem a dohányzáshoz alkalmazott és használt cigarettát szívja.

Egy szónak is száz a vége a Heabal Őszibarack hevítőrudak használata az egyik legjobb alternatívája lehet a büdös és lényegesen károsabb hatásokkal bíró cigarettáknak.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab, 1 karton / 10 doboz

Milyen készülékekkel kompatibilis a Heabal hevítőrudak?

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik elérhetőek, és ezek mindegyikével használható a Heabal hevítőrudak. De a legjobb, ha a terméket olyan készülékkel használja, melynek hófokszabályozó rendszere van. Időnként előfordulhat, hogy az aromagolyóban lévő folyadék ráfolyik a hevítő pengére. Ez akár kárt is okozhat az Ön készülékében. Alacsonyabb hőfokon használva, ez a probléma elkerülhető. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon, így amennyiben nem a felsorolt hevítők valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék  Amennyiben más készülékkel rendelkezik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi utána nézünk annak, hogy az Ön által használt készülékkel tudja e használni a Heabal termékeket.

Figyelmeztetés

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

3.50
2 értékelés
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2022. 04. 28.
Kellemes ízvilág. Sok kipróbált közül ez a második helyezett. Igazi probléma inkább azzal volt, hogy iszonyatosan nehéz az IQOS-ba benyomni. A kialakítása miatt totál kényelmetlen használni, pedig az íze nagyon jó.
|
2021. 11. 02.
Hát, jószívvel adott közepes.

Magyar nyelvű termék matrica

HEABAL gyógynövényes hevítőrúd ŐSZIBARACK ÍZŰ AROMAGOLYÓVAL
Gyártó: Beijing Chawang Biotechnology Co., Ltd. - KÍNA
Forgalmazó: OutletClub.hu Kft. 1134. Budapest, Angyalföldi út 5/b
Összetétel: Tealevél 40%, Krizantém 30%, Bambuszrost 10%, Menta 10%, Őszibarack kivonat 5% Ízesítő esszencia 5%.
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
 A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Csatolt dokumentumok