Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER – KÁVÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

1.590 Ft

A kávé gazdag aromájával. Akár a reggeli kávé mellé, akár ebéd után. Minden hevítőrúd nikotin és dohánymentes.

6
Gyártó: HEALCIER
Vonalkód: 4562441906045

Leírás

HEALCIER – KÁVÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

A Healcier a legújabb generációs dohánymentes termékeket hozza el most Önnek. A Healcier komoly kutatás fejlesztés során jutott el odáig, hogy most már a harmadik generációs termékcsaláddal rukkoljon elő a vásárlói felé.  A Healcier Coffee hevítőrúd az egyik legjobb ízhatással elérhető kávé ízesítésű hevítőrúd. Amennyiben Ön már jó ideje azon gondolkozik, hogy leváltaná a hagyományos cigarettát valami sokkal egészségesebbre, akkor a Healcier nikotinmentes és dohánymentes terméke kiváló választás lehet. A Healcier termékei mentesek a kemikáliáktól és a kátránytól is, így lényegesen kevesebb káros anyag kerülhet az Ön szervezetébe, mint a hagyományos égésű dohánytermékek esetében. A Healcier Coffee mentolos íztől mentes hevítőrúd karakteres kávés ízanyaga a hevítés során szabadul fel, és a szívás következtében kerül a szájába, ekkor okozva Önnek a legjobb kávés ízhatást amit valaha hevítőrúd esetében érzett. Nem kell tartania a káros anyagoktól, a kellemetlen szagoktól, mely az általános cigaretta égésének egyik legkellemetlenebb környezetére gyakorolt mellékhatása. Önnek és környezetének sem kell attól tartania, hogy passzív dohányzás érzését szenvedjék meg. A Healcier hevítőrudak elszívása után a rossz szájszag is csak a múlté már. A dohányfüggőségét ezáltal könnyen lecserélheti amennyiben Ön a Healcier Kávés ízesítéssel ellátott mentolos utóíztől mentes terméket fogyasztja, Gondoljon még abba is bele, hogy a Healcier termékek elszívása utána a nap végén nem kell arra várnia, hogy a mosógépbe dobja cigarettafüsttől bűzölgő ruhadarabját. Ennek most vége. A Healcier termékek alkalmazását követően Ön csak a kellemes érzésekre fog emlékezni nap végén is, nem pedig a kellemetlen hatásait szenvedi majd meg. Próbálja tehát ki az új generációs ízesített hevítőrudakat.

A Healcier Coffee a következő összetevőket tartalmazza:

A Healcier Kávés hevítőrúd legfőbb alapanyaga a Lapsang Souchong fekete tea, melynek a jellegzetes füstös aromáját a hagyományos fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönhet. Ehhez jön hozzá egy kis kávé aroma, mely igazán különleges ízzel és karakterrel látja el a terméket.

Healcier Coffee mentol nélküli hevítőrúd használata:

A Healcier Kávé hevítőrúdjait meggyújtani egyáltalán nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad! A most magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech, Jlv hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a Healcier új generációs hevítőrúdjai. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaz senki, így abban az esetten ha az Ön készüléke nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy kérjük Önt arra, hogy mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos elérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az Ön által jelenleg használt készülék megfelelő lehet e a Healcir termékhez. Amennyiben az Ön hevítőkészüléke NEM szerepel a felsoroltak között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab - 1 karton / 10 doboz

A Healcier Kávés mentoltól mentes hevítőrúd előnyei:

  • Nem hagyományos cigi
  • Nincs mentolos utóíz
  • 0% nikotint tartalmaz
  • 0% dohányt tartalmaz
  • Kátrányt egyáltalán nem tartalmaz
  • Egészségesebb a hagyományos cigarettánál
  • Amennyiben a leszokás a cél, akkor egy remek alternatíva lehet
  • Füsttel egyáltalán nem fogja zavarni az Ön körül lévőket.
  • Nincs többé kellemetlen szagú száj, ruha, bőr

Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Vélemények

4.67
6 értékelés
(5)
(0)
(1)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 04. 23.
Nem lehet érezni a kávés izt, sajnos.
|
2023. 02. 01.
Ez lett a kedvenc.
|
2022. 01. 23.
Kellemes, nem tolakodó aromájú. Az intenzívebb ízek kedvelőinek nem ez lesz a megfelelő.
|
2021. 09. 22.
Ez a kedvencem
|
2021. 02. 12.
Én már kipróbáltam szinte az összes kávés hevítőrúd terméket, de nekem ez maradt meg legjobban. Néha még veszek ez mellé másikat is, a változatosság kedvéért, de erősségre is és ízre is ez jött át a legjobban.
|
2021. 01. 21.
Úgy látom, hogy a Healcier termékek megszűnnek, még szerencse, hogy az utolsó doboz kávés termékeket sikerült még megrendelni. Nem volt rossz a Helacier kávé, de akkor most kipróbálok valami mást majd ha elfogy. Szimpi az Anita kávés heets csomagolása :) Lehet az lesz a következő

Csatolt dokumentumok