Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEABAL AROMAGOLYÓVAL ELLÁTOTT HEVÍTŐRUDAK

Megérkezett a piacon a legszélesebb ízpalettával rendelkező Heabal hevítőrúd termékcsalád, mely immáron Magyarországon is elérhető! A Heabal termékek között jelenleg nem kevesebb, mint 12 különböző aromájú nikotin- és dohánymentes hevítőpálcát találhatsz. Ezek a termékek kínálják jelenleg a hagyományos dohányzás egyik legjobb alternatíváját. A pattintós aromagolyókkal ellátott termékek különleges ízélményt ígérnek, miközben segítenek a dohányzásról áttérni egy nem csak kellemesebb de jóval egészségesebb alternatívára. 

Ha szereted a kávés ízt, semmi gond, megtalálod, de ha épp a gyümölcsös ízeket kedveled? Semmi gond választhatsz akár ananász, banán vagy akár eper ízek közül is. Ilyen ízekkel semelyik más hevítőrúd márka sem rendelkezik. Ettől is különlegesek a Heabal nikotin és dohánymentes hevítőrúdjai.

A HEABAL TERMÉKEKET ÉRDEMES OLYAN KÉSZÜLÉKKEL HASZNÁLNI, MELYEKNÉL LEHET ÁLLÍTANI A HŐFOKOT. A HEABAL TERMÉKEKNÉL A LEGJOBB HŐFOK A 250, MELY ESETBEN AZ IDŐNKÉNT ELFOLYÓ AROMAGOLYÓBAN LÉVŐ FOLYADÉK NEM ÉG RÁ A HEVÍTŐ PÁLCÁRA.

Heabal pattintós hevítőrudak

 

A Heabal hevítőrudak pattintós aromagolyókkal vannak ellátva. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a különböző aromájú termékek ízeit pattintással tudod előhívni, amikor csak kedvet kapsz hozzá. 
Ha tehát original formájában szeretnéd kiélvezni a hevítőrudat, ne pattintsd el az aromakapszulát. Ha viszont szükségét érzed egy kis plusz kényeztetésnek, egyetlen pattintással aktiválni tudod az aromagolyót, mely így különleges, intenzív ízt ad a hevítőpálcának. 

Próbáld ki a legkülönfélébb ízeket és válaszd ki új kedvencedet!